Hva trenger vi?

Hva trenger vi?

Creative

Nye kunder spør ofte hva vi trenger for å tegne deres prosjekt. Dette varierer selvsagt hvordan prosjekt det dreier seg om.

Det er mange kunder som vil bygge på sitt hus enten en etasje til, eller et tilbygg. Da besitter man ofte tegninger av det eksisterende huset, men dog i varierende kvalitet. Mange har bare håndtegnede, gamle byggetegninger fra da huset var nytt.
MEN det går helt fint. Vi må bare bruke noe ekstra tid på å tyde de, og tegne de inn på nytt. Det er en stor fordel videre at man har nye, oppdaterte datamaskintegninger av huset.

Er det et nybygg som skal tegnes har man ikke tegninger fra før. Det er heller ikke noe problem, fordi det er jo tross alt vår jobb 🙂
For å gjøre vår jobb enklere vil jeg likevel skrive en liste over hva som er greit å sende over før et prosjekt så fremt det er tilgjenglig:
• DWG-tegninger HVIS du allerede har dette.
• Håndtegnede tegninger fra da huset var nytt, hvis det er tilgjenglig.
• Hvis dere ikke har tilgang på noen av punktene over er det ingen problem, det vi ønsker da er en helt enkel, håndtegnet skisse, gjerne med mål, av det nye prosjektet.
• Beskrivelse av ønsker for planløsning hvis du er helt i idé-fasen. (antall soverom, bad etc)
• Generell beskrivelse av eksteriøret. Stående/liggende kledning etc.

Hvis vi skal tegne situasjonskart for deres prosjekt trenger vi også situasjonskart. Det må i noen tilfeller bestilles av kommunen, men det kan vi ordne. Det eneste vi trenger er gårds- og bruksnummeret til eiendommen.

Så, det eneste man MÅ ha er egentlig en idé, men det øvrige på listen gjør jobben vår enklere, og dermed prisen lavere da det går en del raskere 🙂

Ta gjerne kontakt med oss, så vil vi gi deg fastpris på det som skal til for å realisere husdrømmen din i dag!

-Nikolai


Post Your Thoughts