Hvorfor velge arkitekt og hvordan jobber vi?

Hvorfor velge arkitekt og hvordan jobber vi?

Arkitektur
Hvorfor velge arkitekt og hvordan jobber vi?

Vår oppgave som arkitekt er å tegne personlige løsninger som er tilpasset ditt behov. Dette må vi hele tiden ha i bakhodet samtidig som vi må ha fokus på det estetiske. Balansen mellom praktisk og estetisk er veldig viktig, og her har jeg rett og slett en god fordel da jeg er har jobbet flere år som tømrer tidligere og vet hva som ofte fungerer bra!

Så, hvordan jobber vi?
Jo, når vi får et oppdrag tar vi gjerne et møte, aller helst på plassen hvor det skal bygges, men på telefon fungerer også veldig godt så fremt man har bilder o.l. Det jeg prøver på da er å fastslå hva som er ditt og deres behov, og gjerne tanker om design, prisklasse og ideer/ønsker dere måtte ha.
Basert på dette har jeg mulighet for å tegne et utkast/skisse som jeg sender til deg og du har mulighet for å komme med revideringer etc. Når alle er fornøyd med tegningene kan disse sendes ut til byggmestere som kan gi en pris på arbeidet og man er et steg nærmere å flytte inn! 🙂

Det og forstå en kundes behov er noe vi bruker mye tid på da dette er grunnlaget for jobben vi skal gjøre. Trenger dere flere soverom? Vil dere trenge flere i fremtiden? Er du en ivrig skigåer og trenger en plass til å smøre alle skiene? Trenger dere vaskerom med egen inngang? Kanskje et grovkjøkken? Dette er alle viktige spørsmål som bør være besvart før vi setter i gang med skissene for at du som kunde skal få et hus som du blir mere enn fornøyd med.

Men frykt ikke, dette er grunnen til at vi jobber med dette. Vi brenner for å finne funksjonelle løsninger som hele familien vil dra nytte av i alle årene man skal bo i hjemmet. Så hvorfor velge arkitekt? For vi tegner ikke bare hus, vi tegner hjem! (i motsetning til ferdigHUS :p)

Følg oss gjerne på facebook, https://www.facebook.com/husdrommen/
Og ta gjerne en titt på vårt siste prosjekt som kommer for salg høsten 2016 her


Post Your Thoughts