Ny tjeneste for hustegninger, fra oss til deg.

Ny tjeneste for hustegninger, fra oss til deg.

Arkitektur

Hei igjen,
Lenge siden nå!

Vi har jobbet hardt med vår nye tjeneste som du kan ta en sniktitt på her
Dette er en tjeneste som lar deg som kunde kjøpe et ferdig sett med hustegninger. Å grunnen til det er at vi har lyttet til dere og vet at dere er lei av dyre tilvalg, å være låst til en entreprenør og å ikke ha mulighet for å tilpasse ditt hjem etter DINE behov.

Med våre hustegninger så har dere mulighet for å velge et ferdig tegnet hus, og deretter gjøre de endringer som dere ønsker. Vi vet at ingen behov er like, og derfor bør heller ingen hus være identiske.
I tillegg så står man helt fritt til å velge hvem som skal bygge deres nye hjem. Vi kan levere arbeidstegninger som dere kan sende ut på anbud og sammenligne tilbud fra mange forskjellige aktører og velge den dere liker aller best.

hustegninger

Vi har prøvd å tegne noe for enhver smak, og det føler vi at våre hustegninger gjenspeiler. Ta en titt selv, og fortell oss hva du syns da?

Dette er fremdeles under arbeid, og vi produserer nye hustegninger fortløpende. Så hvis du ikke ser noe du liker nå, så kan det hende at vi har det snart! 🙂 Vi er også veldig åpne for innspill fra nettopp deg, og vi har faktisk en tråd på byggebolig.no hvor vi er på utkikk etter noen som skal bygge nytt hus i nærmeste fremtid, og ønsker å designe et hus i samarbeid med oss. Den/de heldige får selvfølgelig hustegningene gratis til sitt prosjekt! Er det noe for deg kanskje?

I mellomtiden så kan du følge oss på instagram,
og like oss på facebook


Post Your Thoughts