Telefon: 45 42 72 56 - Mail: nd@husdrommen.com

Fleksibelt

Vi tilpasser våre tegninger etter dine ønsker. Kanskje har du behov for litt større walk-in garderobe, eller kanskje større bad? Vi hjelper deg å tilpasse etter dine behov.

Frihet

Frihet til å velge. Med våre tegninger er du ikke bundet til et ferdighusfirma. Du står helt fritt til å innhente priser fra forskjellige byggmestere. Dermed slipper du fordyrende tilvalg, tillegg og løsninger. Spør oss om vi har noen firmaer å anbefale i ditt område.

Konkurransedyktig

Våre tegninger er en liten investering sammenlignet med å kjøpe av ferdighusprodusenter og ikke minst det å bruke en arkitekt. Det er lettvint, og vi kan hjelpe deg igjennom hele prosessen fra tegningene er tilpasset til ferdig bygg.

Nesten som ferdighus, bare tilpasset deg og dine behov

Vi leverer ferdige hustegninger for ditt drømmehjem. Vår målsetning er å lage hustegninger som passer dine behov, og om de ikke gjør det, ja da hjelper vi deg med å tilpasse det etter deres ønsker. Vi vet at ingen behov er like, og heller ingen hjem bør være det. Nettopp derfor tilbyr vi å gjøre endringer for kun ditt prosjekt.

Våre hustegninger er moderne og tidsriktige når det kommer til design, samtidig som vi har hatt fokus på økonomiske løsninger og konstruksjoner.

Forespør prisliste

Legg igjen din email, så sender vi deg en prisliste.

Back to Top